“In een paar gesprekken help ik jouw medewerkers sterker terugkeren.”

Als een medewerker stress ervaart in het werk, wordt dit over het algemeen wel opgemerkt door leidinggevenden. Vaak maken ze het niet bespreekbaar. Uit angst dat de medewerker omvalt of vanwege de lange wachtlijst in de zorg. Hierdoor blijven dit soort situaties langer aan sudderen dan nodig.

Wendy Rientjes
Loopbaan & re-integratie coach

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Mensen weer aan het werk helpen.

Ik coach medewerkers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen door bijvoorbeeld een burnout. Maar ook medewerkers die niet in de juiste baan zitten, de uitdaging in het werk missen of hun loopbaan onder de loep willen nemen.

Een coachingstraject duurt bij mij niet lang.

Na het eerste gesprek heeft de medewerker meteen helder waar het probleem is ontstaan en op welke manier de coaching kan helpen. Dat geeft meteen rust, omdat ze vaak door de stress geen grip meer hebben en zelf niet weten waar ze moeten beginnen.

Met een assessment kom ik snel tot de kern.

Een assessment kan bijdragen om nog sneller tot de kern te komen. De medewerker zal zich herkennen in zijn kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Als we die in beeld hebben, kunnen we aan de slag met het verbeteren of aanleveren van competenties. Het hele traject duurt meestal zo’n 5 gesprekken.

Medewerkers sterker terug laten keren.

Na 20 jaar geeft het mij nog steeds energie, wanneer een medewerker weer leert hoe hij of zij zelf de leiding kan nemen. Zo komt iemand sterker terug en kan weer bevlogen en met meer plezier aan het werk.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

Coaching

Snel terug op de werkvloer

Na uitval weer snel aan het werk en weer stevig in het leven staan? Na een intakegesprek daalt jouw stresslevel meteen. In een eerste gesprek kom ik meteen tot de kern, waardoor er meteen inzicht is en we een plan kunnen maken. Niet zweverig, maar met ziel en zakelijkheid.

Training, verzuim en loopbaanbegeleiding

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Voor vraagstukken, trainingen of begeleiding op het gebied van verzuim, burn-out of outplacement neemt u contact op met Wendy Rientjes, onze specialiste bij uitval en doorstroom.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer