“Als een medewerker zich gehoord of gezien voelt, dan is de grootste druk er al af.”

Je medewerkers weten dat jouw deur altijd open staat. Dat ze bij je terecht kunnen als er problemen zijn op de werkvloer. Je hoort niks en denkt dus dat er geen issues zijn? Dat kan onterecht zijn. Jouw medewerkers kunnen toch het idee hebben dat ze niet bij je terecht kunnen. En daardoor weet je niet echt wat er speelt.

Sonja Jansen
Vertrouwenspersoon

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Als vertrouwenspersoon sta ik ten dienste van jouw personeel.

Ik ben de sparringpartner op het moment dat iemand iets vervelends meemaakt op de werkvloer. Dat kan gaan om (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie of pesten. Zo help ik jou een veilige werkplek te creëren voor je werknemers.

Iedereen wil graag lekker werken.

Als een van jouw medewerkers mij belt, dan rafel ik eerst uit waar het precies om gaat. Wat gebeurt er? Wat zijn de oplossingen? Ik neem het probleem niet over. Maar ga op zoek naar wat de medewerker zelf kan doen om het op te lossen. De wil is er altijd. Want iedereen wil graag zonder gedoe aan het werk zijn.

Ik werk al sinds 1998 als vertrouwenspersoon.

Naast mijn werk als gecertificeerd vertrouwenspersoon ben ik coach. Mijn achtergrond als arbeidsrecht jurist maakt dat ik kan schakelen vanuit een vorm van zachtheid en tegelijk resultaatgericht en zakelijk ben. Eens per jaar maak ik een jaarverslag zodat je weet hoe vaak ik ben gebeld en over welke onderwerpen. Als het nodig is, kan ik ook tussentijds een signaal afgeven.

Mensen bellen me vaak pas te laat.

Op het moment dat ze denken: ik moet me maar ziek melden of een andere baan zoeken. Dat ik iemand die zo met de rug tegen de muur staat weer omhoog kan trekken, daar doe ik het voor. Als een medewerker zich gehoord of gezien voelt, dan is de grootste druk er al af. En het mes snijdt vaak aan twee kanten. De werknemer voelt zich gezien en de werkgever voorkomt ziekteverzuim of onwenselijk verloop.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

vertrouwenspersoon

 Een veilige werkplek is essentieel!

Sonja Janssen is gecertificeerd vertrouwenspersoon die juist kan zorgen dat veiligheid op de werkvloer weer terug keert. Door haar zorgvuldige en integere manier van werken worden problemen opgelost. Hierdoor keert de rust weer terug en ervaren de medewerkers weer het werkplezier.

coaching

Labor HR Professionals

Wij bieden full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

U kunt Sonja Janssen ook voor coaching benaderen. Zij coacht vrouwelijke professionals. Als je als professional vast loopt, helpt Sonja je er boven te komen.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer