“Ik help je weer leuk en gewaardeerd aan het werk te zijn.”

Je hebt nog heel wat werkende jaren voor de boeg en je wilt leuk werk waarin je wordt gewaardeerd. Door de jaren heen ben je loyaal geweest aan je werkgever. Je bent meegegaan in reorganisaties en veranderingen binnen het bedrijf. En dan ontdek je: wat ik nu doe vind ik niet zo leuk meer en kan ik eigenlijk niet zo goed.

Simone Smit
Loopbaancoach

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: West en Midden Nederland
Werkvorm: In overleg

Ik coach ervaren medewerkers die een stap willen of moeten maken in hun loopbaan. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een outplacement traject, een reorganisatie of een bedrijf dat dicht gaat.

Ontdek weer waar je goed in bent.

In een loopbaantraject help ik je weer ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat kan betekenen dat je iets heel anders gaat doen, maar dat hoeft niet. Je kunt ook het gesprek aangaan op je werk. Dan blijkt er vaak meer mogelijk dan je denkt en creëer je zo de plek waarin je jouw talenten weer kunt benutten.

Ik geef je het vertrouwen om dingen te doen die je eigenlijk niet durft.

Door je weer zelf heel bewust te maken van jouw talent, en je te laten zien dat je dat ook veel breder kunt inzetten, straal je weer zelfvertrouwen uit en word je gezien en gewaardeerd. Met dat zelfvertrouwen kan je de regie over je loopbaan weer terugkrijgen. Dan bepaal je weer zelf wat je doet, en wacht je niet af tot een ander over jou beslist.

Meer dan alleen je werk.

Ik vind het mooi om te zien als mensen de regie terugpakken over hun werk. Vaak heeft dat ook mooie effecten op het privéleven. Ik zal je niet vragen om te werken aan de dingen waar je niet zo goed in bent. Wel help ik je jouw positieve kanten te versterken en die talenten weer in te zetten.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

outplacement en loopbaanbegeleiding

Natuurlijk heb je altijd regie over jouw loopbaan!

Hoe lastig de situatie ook is, (dreigend) ontslag, niet meer geschikt voor je functie of geen werkplezier; Simone Smit, outplacementadviseur, zorgt er voor dat jij de regie terug pakt over jouw loopbaan.

Samen wordt gezocht naar jouw talenten, inzetbaarheid en werkgeluk zodat snel een andere baan gevonden kan worden.

Ook werkgevers kunnen Simone Smit inhuren (bijvoorbeeld in reorganisaties) om werknemers te begeleiden naar een andere baan.

coaching 50 plus

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Simone Smit is ook gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van 50+ werknemers. Deze doelgroep vraagt (regelmatig) om een wat andere aanpak richting de arbeidsmarkt. Simone is in staat om dit met de betrokkenen zorgvuldige met aandacht en resultaat op te pakken.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer