“Jullie samenwerking verbetert niet door de werkafspraken weer eens af te stoffen.”

Loopt de samenwerking in het team niet lekker? Blijven dingen onuitgesproken? En krijg je de vinger niet precies op de zere plek? Misschien heb je al ervaren dat de problemen niet opgelost worden door betere werkafspraken. Of door uit te spreken dat jullie één team zijn. Maar wat werkt dan wel?

Martijn de Haan
Teamcoach

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

De oplossing zit niet in betere afspraken.

Je boekt pas resultaat als je focust op de mens achter de medewerker. Pas als iedereen zichzelf durft te laten zien ontstaat er begrip en waardering en kunnen mensen elkaar vinden in het resultaat. In teamcoaching help ik samen met Ad Schreurs medewerkers dichter bij zichzelf te komen en hun mens-zijn te laten zien. Want alleen zo verbetert de samenwerking in het team en daarmee het resultaat.

Ik gebruik de systematiek van het systemisch werken.

Binnen teams blijft veel onder water omdat mensen bang zijn om alleen te komen staan. Ik help jullie ervaren dat het niet zo is. Je bent nooit de enige die iets vindt. Als je je uitspreekt en ziet dat je niet de enige bent, dan voel je je gesterkt om het later nog een keer te doen.

Het is de kunst om als team zelf door te zetten.

Ik ben een passant in jullie team en pas als ik weg ben begint het echte werk. Ik focus daarom altijd ook op borging. Bijvoorbeeld door je te laten oefenen in de momenten tussen de teamsessies door. Want het gaat geheid nog een keer mis. En juist die momenten zijn de bouwstenen om het echt anders aan te gaan pakken.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

teamcoaching

Uit teams valt veel meer te halen.

Betere samenwerking leidt tot betere performances en werkgeluk.

Onze teamcoaches Martijn de Haan en Ad Schreurs zijn in staat om teams beter en effectiever te laten samenwerken. Door in teamverband veel energie te steken in de persoon achter de collega, onderling vertrouwen, kwetsbaarheid en openheid, boeken zij direct resultaat in een verbeterde samenwerking. Daardoor zal ook het team betere resultaten boeken.

leiderschapstraining

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Martijn de Haan is tevens een ervaren trainer op het gebied van leiderschap. Speciaal voor de maakindustrie heeft hij samen met Ad Schreurs een unieke effectieve training samengesteld.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer