“Een goede match vinden, dat doe je liever niet op onderbuikgevoel.”

Je wilt graag groeien en zoekt talentvolle medewerkers? In je werving en selectieproces kan je op je onderbuikgevoel best een goede inschatting maken. Maar je wil graag wat meer zekerheid. Je wilt mensen aan je binden en door ze te laten groeien binnen je organisatie? En investeren in je medewerkers zodat ze duurzaam inzetbaar zijn?

Mareann van Draanen
Assesmentpsycholoog

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Een assessment helpt je de match te maken.

Door arbeidspsychologisch onderzoek maak ik inzichtelijk of en hoe iemand matcht op een bepaalde rol. Dat doe ik met een wetenschappelijk instrument: de TMA, Talenten Motivatie Analyse. Zo breng ik drijfveren in kaart die je gedrag sturen. Ik onderzoek of iemands voorkeursgedrag én het getoonde gedrag overeenkomen met het voorkeursgedrag van de functie of rol waarvoor hij in aanmerking komt.

Om een goed advies te geven, leer ik jullie organisatie eerst kennen.

Wat zijn de ongeschreven regels? Wat is jullie DNA? Wat is jullie managementstijl? Die factoren neem ik mee in mijn meting. Of iemand tot zijn recht komt en in zijn kracht staat binnen binnen jullie organisatie, hangt namelijk ook af van deze omgevingsfactoren.

Ik lever geen rapport op dat in de la verdwijnt.

Naast een advies om het wel of niet doen, geef ik je ook een begeleidingsadvies. Hierin beschrijf ik hoe iemand het beste kan landen in jouw organisatie. Wat voor communicatiestijl hij nodig heeft en hoe hij leert.

Ik ben chronisch positief en ga uit van kracht van mensen.

Ik vind het heel gaaf om me te verdiepen in de mens áchter de kandidaat. Om mensen bewust te maken van hun drijfveren. Ik lees mensen, zie waar talenten zitten en waar het blokkeert en kan dat helder teruggeven. Als ik mensen in beweging krijg en iemand zie landen in zichzelf, dat is het allermooiste wat er is.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

Assessment en talentontwikkeling

Talent staat bij jou toch niet stil?

Onze arbeidspsycholoog Mareann van Draanen, zorgt er voor dat uw talent de ruimte krijgt, zichzelf kan ontplooien op de juiste plek in uw organisatie. Zij verzorgt evidence based (ontwikkel) assessments waardoor de medewerker en u helder krijgt waar zijn talent het meest tot zijn recht komt.

Ook bij aanname van nieuwe medewerkers wilt u graag weten of u de juiste kandidaat binnen boord hebt die past bij uw cultuur en leiderschapsstijl. Ook daarin voorziet Mareann.

 

coaching

Labor HR Professionals

Wij bieden full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Mareann van Draanen is tevens gespecialiseerd in talent- en leiderschapscoaching. Zij coacht holistisch. Door haar coaching ontwikkelen talenten en managers zich nog beter, kunnen zij groeien als mens en medewerker.

Mareann van Draanen

Mail:mareann@labor-hr.nl
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer