“Waar je het meeste baat bij zult hebben, is mijn vaardigheid om te onderhandelen.”

Ontslagzaken, collectieve ontslagrondes, reorganisaties en fusieprocessen draaien om één ding: onderhandelen. Je weet dat je om tafel komt te zitten met belangenbehartigers. Wat zou er gebeuren als je van tevoren al weet waar de andere partij mee gaat komen? Als je al kunt anticiperen op de eisen van de vakbond of het advies van de OR?

Marc Haaijer
Arbeidsrecht advocaat

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Ik begeleid al meer dan 20 jaar werkgevers en werknemers bij ontslagzaken.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van reorganisaties, collectieve ontslagrondes en overnameprocessen. Door mijn ervaring als arbeidsrechtadvocaat ken ik de standpunten van werkgevers en werknemers. Mijn advies helpt jou daar beter op in te spelen.

Onderhandelen is een mooi vak.

Natuurlijk breng ik mijn juridische vakkennis mee. Maar waar je het meeste baat bij zult hebben, is mijn vaardigheid om te onderhandelen. Ik ben doortastend en direct. Ik zet mijn tanden er in en zorg dat je de beste regeling krijgt met het minste gedoe. Want je zit niet te wachten op onrust onder je personeel of slepende ontslagzaken.

Je wint al veel door transparant te zijn.

Als je in reorganisaties of overnames helder en goed kunt overbrengen naar werknemers wat er gaat gebeuren, dan voorkom je weerstand en kom je eerder tot een goede oplossing voor iedereen. Ik help je om op een heldere, transparante en directe manier te communiceren. Verwacht van mij dus geen lange brieven of adviezen. Wat je wel mag verwachten is de beste oplossing voor het probleem waar jij voor staat.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

Ontslagzaken en reorganisaties

Snel doorpakken?

Labor HR Professionals biedt u doortastende arbeidsrecht advocaten die van wanten weten. Marc Haaijer kan u met veel deskundigheid bijstaan in ontslag kwesties of reorganisaties. Hij kent de klappen van de zweep, is pragmatisch en neemt u bij de hand in lastige ontslagzaken en reorganisaties.

Arbeidsrechtelijk advies

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Voor arbeidsrechtelijk advies klopt u aan bij Marc Haaijer; onze arbeidsrecht advocaat.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer