“Begin niet met het wegkrijgen van een medewerker.”

Denk je ook wel eens: wat moet ik toch met die medewerker? Heb je iemand in dienst die niet goed functioneert en een andere baan moet gaan zoeken? Die te veel hooi op zijn vork heeft genomen en daardoor is uitgevallen? Iemand die na een periode van ziekte weer moet re-integreren? Coaching geeft mensen de handvaten om in beweging te komen.

Kirsten De Bevere
Loopbaancoach

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Ik geef loopbaancoaching, begeleid outplacement trajecten, doe performance coaching en teamcoaching. Door mijn achtergrond als (interim) HR adviseur heb ik veel verschillende soorten organisaties van binnen gezien.

Duurzame oplossingen zijn vaak heel effectief.

In mijn coachingstrajecten zet ik in op het bereiken van duurzame oplossingen voor de lange termijn. Begin niet met te proberen om iemand weg te krijgen. Help mensen inzicht te krijgen in wat ze willen en waar ze blij van worden. Zo kunnen ze ook zelf zeggen: dit werk past niet meer bij mij.

Meer energie geeft betere resultaten.

Coaching maakt mensen bewust van hun eigen gedrag en functioneren. Het helpt ze hun eigen koers te varen en te zien dat ze meer invloed hebben dan ze vaak denken. Als mensen leren afbakenen, weten wat ze wel en niet kunnen. Hebben ze meer energie en bereiken betere resultaten.

Eerlijk naar jezelf durven zijn.

Mensen werken graag met mij samen omdat ik kijk naar wat de medewerker zelf nodig heeft. Ik maak makkelijk de verbinding en geef het vertrouwen waardoor mensen zich open stellen. Ik vind het prachtig om te zien als iemand eerlijk naar zichzelf durft te gaan kijken. Zelf achter het stuur gaat zitten, doelen stelt en ze gaat bereiken.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

outplacement

Nieuwe energie geeft nieuwe kansen!

Kirsten de Bevere geeft medewerkers nieuwe inzichten, vertrouwen en energie voor het maken van een nieuw stap in hun loopbaan.

Samen gaat ze opzoek naar nieuwe duurzame uitdagingen wat past bij kennis, kunde en vaardigheden van de medewerker. Kirsten is in staat snel de medewerker een nieuwe toekomst te bieden op de arbeidsmarkt.

(performance) caoching

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Kirsten de Bevere is ook specialist in performance coaching. Is een medewerker vastgelopen in zijn functie? Moet er een verbeterslag gemaakt worden? Kirsten begeleidt en coacht de medewerker om zijn functioneren te verbeteren. Daarbij ontzorgt zij u als werkgever bij dit vaak lastige traject.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer