“Je vindt pas een rechtvaardige oplossing, als je medewerkers uit de weerstand krijgt.”

Iemand moeten ontslaan, of ontslagen worden, is niet zomaar een zakelijke beslissing. Je vraagt je misschien af waarom het niet werkte. Waarom je er niet voor hebt kunnen zorgen dat iemand tot zijn recht kwam. Je denkt misschien dat je hebt gefaald. Of je draait verlies en moet medewerkers laten gaan die je helemaal niet wil laten gaan.

Kim Voordes
Arbeidsrecht advocaat

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Ontslag hoeft geen oorlog te worden.

Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt, problemen op het werk zijn altijd ingrijpend en de beslissing tot ontslag is niet eenvoudig. Ik zorg dat je er niet alleen voor staat en dat je gesteund wordt met zowel juridische kennis als met oog voor wie jij bent.

Durf je het gesprek niet aan te gaan?

Dan trekt de emotionele strop steeds strakker en blijven medewerkers op de rem staan. Medewerkers komen pas uit de weerstand als het hoge woord eruit is, als er aandacht is voor emoties en voor hun kant van het verhaal. Dan ontstaat er verbinding, begrip en kunnen ze weer constructief denken. Zo zit ik er in en ik zie al bijna 20 jaar dat het zo werkt.

Vaak word ik ingeschakeld als de bom al is gebarsten of op ontploffen staat.

De kunst is om dan te de-escaleren en naar een oplossing toe te werken. Je kunt mij inhuren als je een rechtvaardige oplossing wilt vinden met behoud van de relatie. Ik help je de best mogelijke deal er voor jou uit te halen. Lukt dat niet? Dan sta en strijd ik voor jouw belangen bij de rechter.

Zorgen dat je op een goede manier verder kunt.

De voldoening in mijn werk? Die vind ik als een cliënt aan het einde van het traject zegt: “Het is goed zo. Je was er voor me, je hebt een goede deal voor me gemaakt. Ik sta achter de weg die we hebben gevolgd en ik kan weer naar de toekomst kijken.” Een groter compliment kan je mij niet geven.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

arbeidsrecht

Problemen op het werk?

Kim Voordes, arbeidsrecht advocate, lost ze op. Door haar jarenlange ervaring is zij instaat u als ondernemer of werknemer daadkrachtig bij te staan. Op die manier worden arbeidsrecht problemen snel en naar tevredenheid opgelost.

ontslagzaken

Labor HR Professionals

Labor HR biedt full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Wilt u een werknemer ontslaan of wordt u als medewerker ontslagen, neem dan snel contact op met Kim Voordes. Zij helpt u uit de brand.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer