“Zorg dat je in controle bent over je personeelskosten. Dan kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.”

Jouw arbeidsvoorwaarden moeten aan de fiscale wetgeving voldoen. Je wilt niet het risico lopen op naheffingen of boetes bij een looncontrole. Je wilt weten welke financiële gevolgen nieuwe wet- en regelgeving heeft voor jouw personeelsbestand. En je wilt subsidies en premies natuurlijk zo goed mogelijk benutten.

Janita Klomp
Adviseur loonheffingen

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Een quickscan geeft je zekerheid over de financiën rondom je personeelsbeleid.

In een quickscan breng ik in kaart of jouw personeelsbeleid aan de laatste wetgeving voldoet en hoe je die wetgeving goed toepast. Ik ga na welke kansen er liggen om kosten te beperken en welke financiële risico’s je loopt voor de toekomst.

Een huisarts op het gebied van personeel.

Ik neem je graag en de hand om te zien welke problemen er zijn en help je die samen op te lossen. Zo weet je zeker dat je in control bent. Naast de financiële kant, neem ik ook de arbeidsrechtelijke kant mee. Ik adviseer je hoe je jouw contracten kunt aanpassen, wat je kunt doen met je beloningsbeleid en welke regelgeving je kunt benutten om de kosten omlaag te krijgen.

Ik sta dicht bij de praktijk.

Voor een aantal klanten doe ik nog steeds de salarisverwerking. En ik geef trainingen over loonheffingen en actualiteiten. Zo weet ik wat er speelt en waar bedrijven tegenaan lopen. Ik zal niet met theorieën komen waarvan je je afvraagt hoe je dat moet verwerken in het arbeidscontract. Of waarvan je niet weet hoe je dat kwijt moet in de salarisadministratie.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

financieel adviseur

Financieel ontzorgen?

Janita Klomp is onze huisarts voor financiële problemen. Loopt u als onderneming vast of heeft u een interimmer nodig op financieel gebied dan helpt Janita u uit de brand.

salarisverwerking

Labor HR Professionals

Labor HR biedt full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Janita is ook inzetbaar om uw salarisadministratie uit te voeren of op orde te krijgen

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer