"Ik coach individuele medewerkers en coach en train medezeggenschapsraden."

Het begint en eindigt altijd met jou. Als je weet waar je staat, kan je richting kiezen, kansen zien en grijpen. Maar ondertussen moet je je staande houden in de snelheid van alledag. Je eist veel van jezelf. En handelt meer vanuit kracht dan veerkracht.

Henk Hoogeveen
Adviseur medezeggenschap & coach

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Ik coach ondernemers, managers, Human Resource Managers, leden van medezeggenschapsorganen en individuen op weg naar meer vitaliteit. Zodat er minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en betere prestaties ontstaan.
Medezeggenschap is al lang niet meer de arena waar de strijd plaatsvindt.

Of de plek waar elk individu vanuit zijn eigen koker invulling geeft aan zijn persoonlijke ontwikkeling of wensen. Het is vooral de plek waar het vraagstuk en hoe hierbij de zeggenschap en de medezeggenschap is georganiseerd samenkomt.

Door training en coaching help ik ieder gekozen lid een goede gesprekspartner te worden. Ik leer je de benodigde vergader- en gespreksvaardigheden en kennis over het creëren van draagvlak. Ik geef basiscursussen voor nieuwe OR-leden, teamcoaching en bijvoorbeeld ook conflicthantering.

Ik vind het prachtig om mensen te helpen.

Het leven is niet zwart of wit. Het is een dynamisch proces. Ik help mensen weer in hun kracht te komen. Ik sta met beide benen op de grond en sta objectief en onbevangen in het leven. Mijn levenservaring en kennis breng ik samen in de praktijk. Mijn werkstijl is praktisch en ik weet van aan- en doorpakken.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

medezeggenschap

Meer modern Medezeggenschap?

Henk Hoogeveen is gepokt en gemazeld in medezeggenschap. Hij geeft trainingen en verzorgt coaching aan OR en bestuur zodat er meer modern en professioneel Medezeggenschap ontstaat.

Wilt u dat ook, bel dan voor een vrijblijvende kennismaking met Henk.

coaching

Labor HR Professionals

Labor HR biedt full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbege- leiding of juridische hulp, Labor HR ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Henk Hoogeveen is een ervaren coach die medewerkers en managers die vastlopen in hun werk, snel weer op het juist pad krijgt. Hierdoor wordt verzuim voorkomen.

Henk Hoogeveen

Mail:henk@labor-hr.nl
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer