“Het liefst bouw ik de organisatie terwijl de zaak al open is.”

Je ‘moet’ iets met duurzame inzetbaarheid. Er is een sociaal plan dat uitgevoerd moet worden. Oudere medewerkers zitten vastgeroest en het ziekteverzuim is te hoog. Je kunt en wilt niet zomaar afscheid nemen van medewerkers die zich lang hebben ingezet voor jouw bedrijf. Maar je hebt de kennis niet in huis om dit complexe project aan te pakken.

Gonneke Cammel
HR Business manager

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: Interm

Bouwen terwijl de zaak al open is.

Ik help met het bouwen van de processen en systemen die organisaties klaar maken voor duurzame inzetbaarheid. Daarbij stuur ik de business onderdelen aan die verantwoordelijk zijn voor recruitment, opleidingen en loopbaan trajecten. Het meest effectief ben ik als de zaak al open is. Zodat je on the fly kunt bijsturen en bouwt met de wetenschap van de dag.

Iedereen kan in beweging komen.

Als je mensen helpt om na te denken over hun ontwikkeling, dan komen ze in beweging. En ontwikkelen ze een persoonlijke visie en strategie waarbij ze regie pakken op hun eigen loopbaan. Als je daarin investeert, dan is een medewerker van boven de 55 ineens geen struikelblok meer dat veel geld kost. Dan hoef je geen gedwongen afscheid te nemen van mensen, maar gaan mensen mee met de verandering of nemen zelf afscheid. Je ziekteverzuim gaat omlaag en je bent altijd wendbaar.

Anderen op het podium, dat vind ik mooi.

Ik doe dit werk al 20 jaar. Wat ik doe heeft impact. Mijn projecten lopen gewoon goed, ook jaren later nog en ik neem veel kennis mee uit allerlei diverse bedrijven. Maar ik haal mijn energie uit het gedeelde succes. Zorgen dat iedereen trots is op de bijdrage die ze hebben kunnen leveren. Dat is waarom ik het na al die jaren nog steeds zo leuk vind.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

interim HR management

Direct een HR oplossing?

Gonneke Cammel is onze senior HR Manager. Zij kan worden ingevlogen als een afdeling is vastgelopen of als u tijdelijk aansturing nodig heeft.

Daarnaast heeft zij veel ervaring in het aansturen van afdelingen die betrekking hebben op recruitment, opleidingen en loopbaan trajecten.

Meer weten over de inzetbaarheid van Gonneke. Bel of mail gerust.

duurzame inzetbaarheidsvraagstukken

Labor HR Professionals

Labor HR biedt full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbege- leiding of juridische hulp, Labor HR ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Gonneke heeft ook een schat aan ervaring in duurzaamheidsvraagtstukken. Loopt u vast in uw organisatie dan is zij de vrouw die u nodig heeft om de zaak weer te laten lopen.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer