“Een goede pensioenregeling maakt je een aantrekkelijke werkgever.”

Pensioen heeft voor geen enkele werkgever prioriteit. Er liggen altijd belangrijkere zaken op je bureau en het heeft niet je interesse. Terwijl je wel een behoorlijk bedrag kwijt bent aan de pensioenregeling. En als je niet precies weet wat je doet, kan dat zo maar een onoverzichtelijke brij worden. En dat levert altijd financiële risico's op.

Geert-Jan Brouwer
Pensioenadviseur

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Alles waar het woord pensioen in voorkomt.

Je kunt bij mij terecht voor advies over het opstarten van een nieuwe pensioenregeling. Ik beheer pensioenregelingen en adviseer bij veranderingen. Ik help bij de communicatie naar medewerkers en de ondernemingsraad. Ook als er discussie is over een ontslagvergoeding en het missen van de pensioenopbouw. Dat doe ik het liefst zo efficiënt mogelijk zodat ik dat ook voor kleinere MKB’ers kan doen.

Zie pensioen als uitgesteld salaris.

Pensioen voor jouw werknemers is een belangrijke arbeidsvoorwaarde waar je flink in investeert. Het is eenvoudig om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers dat gaan waarderen. Bestaande medewerkers, maar ook toekomstige medewerkers. Want steeds meer Nederlanders, ook jonge mensen, begrijpen dat pensioen belangrijk is. Als je een goede regeling begrijpelijk kan aanbieden, dan maakt dat je tot een aantrekkelijke werkgever.

Noem het een afwijking, maar ik vind pensioen uitleggen leuk.

Er zijn maar heel weinig mensen in Nederland die hun pensioen begrijpen. Noem het een afwijking, maar ik vind het leuk om pensioen begrijpelijk te maken. Als een werkgever echt snapt hoe het werkt, daar word ik blij van. Ik heb er dan ook het geduld voor, er zit wel iets van een schoolmeester in me.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

pensioen

Pensioen ingewikkeld?

Met Geert Jan Brouwer wordt pensioen gemakkelijk.

Hij is direct inzetbaar om uw pensioenvraagstukken helder te krijgen of om dat binnen uw onderneming uit te rollen. Hierdoor wordt een voor werknemers belangrijke arbeidsvoorwaarde ingevuld.

Meer weten? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

verzekeringen

Labor HR Professionals

Labor HR biedt full service HR oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Ook op het gebied van verzekeringen kan Geert Jan Brouwer u van dienst zijn. of het nu gaat om een verzuim- of een bestuurdersaansprakelijkheid verzekering. U bent bij hem aan het goede adres.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer