“Zorg dat de manager in de regierol komt bij het omlaag brengen van verzuim.”

Er is veel geld gemoeid met verzuim. Een dag ziekte kost gemiddeld 350 euro per medewerker. De ziekteverzuim processen zijn er niet makkelijker op geworden en er is een grote rol bij de werkgever gelegd. Het vinden van een duurzame oplossing bij complex of langdurig verzuim, vraagt om ervaring en kennis van de inhoud.

Erica van Gessel
Casemanager ziekteverzuim

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Ik adviseer bedrijven bij de aanpak van verzuim.

Ik kom altijd binnen als het verzuim hoog is en de processen rondom verzuim niet goed lopen. Ik doe dit werk nu bijna 20 jaar en ben aangesloten bij het register C-ROV. Meestal start ik met het maken van een quick scan: in gesprek met mensen op verschillende niveaus en zo inventariseren wat er goed loopt en waar de knelpunten zitten.

Werken naar een duurzame oplossing voor iedereen.

Een duurzame oplossing betekent vaak de impasse doorbreken. Ik vind het een uitdaging om een lastige situatie weer vlot te trekken. Moeilijke dingen bespreekbaar maken, knelpunten signaleren. Zodat er weer beweging komt en jullie kunnen werken naar een nieuwe goede aanpak.

Ik zet de leidinggevende in de regierol.

Het verzuim omlaag brengen scheelt je geld. Maar jouw medewerkers zullen zich al beter voelen als ze zich gezien voelen en verbinding hebben met hun manager. Ik zet daarom de leidinggevende in de regierol. Maar wel met professionele ondersteuning op de inhoud. Zo kan de manager zijn aandacht richten op het goede gesprek met de medewerker.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

casemanagement

Een hoog ziekteverzuim is niet nodig!

Waar u vooral niet op zit te wachten is een hoog ziekteverzuim en een stapel lastige verzuimdossiers in de kast. Erica van Gessel zorgt door haar doortastende aanpak en specialistische kennis er voor dat dit verzuim snel daalt en dat die dossiers opgelost zijn. Met Erica aan de zijde heeft u geen last meer van verzuimboetes of verlengde doorbetalingsplicht.

verzuimvraagstukken en training

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Erica van Gessel is ook in te zetten op verzuimtrainingen voor leidinggevenden. Hierdoor worden uw mensen getraind op verzuimaanpak en maken wij onszelf overbodig.

Erica van Gessel

Mail:Erica@labor-hr.nl
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer