“Ga eens op je handen zitten en geniet als mensen hun talenten inzetten.”

Wil je een goed functionerend team? Het klinkt misschien tegenstrijdig... maar de resultaten komen als je loslaat. Dat komt de sfeer ten goede en je zult merken dat de energie weer gaat stromen.

Ad Schreurs
Teamcoach & HR adviseur

Beschikbaarheid: Per direct
Werkgebied: Nederland
Werkvorm: In overleg

Als coach help ik teams en individuele medewerkers beter functioneren.

Dat kunnen startende teams zijn die afspraken willen maken over de samenwerking en resultaten halen. Het kunnen ook teams zijn waar meer in zit dan eruit komt. Of medewerkers die niet tot hun recht komen. Ik help je om te kijken: waar staan jullie, waar willen jullie naartoe en wat is daarvoor nodig? Teamcoaching doe ik altijd samen met Martijn de Haan.

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen.

De eerste stap is je bewust te worden dat je het als manager niet allemaal zelf hoeft te doen. Kijk eens welke talenten er in je team zitten. Vraag je af hoe je jouw mensen kunt stimuleren en faciliteren om het nog beter te doen. Ga eens op je handen zitten en geniet als mensen hun talenten inzetten om jullie doelstelling te halen. Leidinggeven wordt er zeker leuker van.

Verandering start altijd bij de manager.

Laat zien hoe je er als mens in zit. Zodat jouw medewerkers een mens zien staan in plaats van de alleswetende die alles altijd onder controle heeft. Dan breekt het ijs en gaat het team stappen zetten. Als jij je kwetsbaar durft op te stellen, dan durven jouw medewerkers zich ook te uiten. Dan houden ze niet langer de schijn op en gaan zeggen wat ze echt vinden. Dan kun je stappen zetten naar een beter gezamenlijk resultaat. Goed voor het team en goed voor de organisatie.

Als een medewerker niet op de juiste plek zit, dan gebeurt er helemaal niks.

Ik help mensen zich zo te ontwikkelen dat ze op de plek komen waar ze het best tot hun recht komen. Dat betekent soms: niet blijven zitten omdat de hypotheek betaald worden maar in het diepe springen en jezelf de kans geven om je talenten en passie te benutten. Zodat werken weer een groot feest wordt.

Ook ik heb moeten leren om op mijn handen te zitten.

Door niet meteen met oplossingen te komen maar het gewoon te laten gebeuren zie je wat de dynamiek is in een team. Dit is belangrijk en hier maak ik gebruik van. Door systemisch te kijken wordt duidelijk welk patroon er in een team zit en wat het team weerhoud om te groeien. Hier aan werken is pure winst en zorgt voor meer efficiency en meer plezier in teams. Dit zien gebeuren geeft mij enorm veel energie.

Hier kun je mij het beste voor inhuren

teamcoaching

Uit teams valt veel meer te halen.

Betere samenwerking leidt tot betere performances en werkgeluk.

Onze teamcoaches Ad Schreurs en Martijn de Haan zijn in staat om teams beter en effectiever te laten samenwerken. Door in teamverband veel energie te steken in de persoon achter de collega, onderling vertrouwen, kwetsbaarheid en openheid, boeken zij direct resultaat in een verbeterde samenwerking. Daardoor zal ook het team betere resultaten boeken.

leiderschapstraining en HR advies

U wilt toch ook een oplossing?

Labor HR Professionals biedt full service HR en arbeidsrechtelijke oplossingen. Of u als werkgever nu behoefte heeft aan een HR adviseur, (loopbaan)coach, outplacement, verzuimbegeleiding of juridische hulp, Labor HR Professionals ontzorgt, creëert mogelijkheden en lost problemen op.

Ad Schreurs is tevens een ervaren trainer op het gebied van leiderschap. Speciaal voor de maakindustrie heeft hij samen met Martijn de Haan een unieke effectieve training samengesteld.

Daarnaast is hij inzetbaar als interim HR adviseur.

Mail:
Telefoon:
LinkedIn:

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer