Labor HR Solutions helpt om de juiste kandidaat te vinden en te selecteren.

Onze HR adviseurs en consultants weten van de hoed en de rand van het werving en selectieproces. Zij zijn werkzaam geweest in en voor diverse branches en hebben daardoor veel kennis van de wervingskanalen om de perfecte kandidaat voor een vaste of tijdelijke functie voor jouw bedrijf te vinden. Zij hebben vele posities naar tevredenheid ingevuld. Eenmaal de juiste kandidaten gevonden, dan kunnen zij je ook bijstaan in de selectiegesprekken en het vervolg daarop.

Succesvol en snel

Het proces begint om samen met jou een goed en gedetailleerd functie- en competentieprofiel op te stellen. Wellicht heb je die al klaar. Op basis van het profiel wordt gekeken waar we de juiste man of vrouw het beste kunnen vinden en benaderen. Hoe en waar zetten we de functie uit. Welk wervingskanaal en instrument is het meest geëigend om de juiste kandidaten te vinden. Als we eenmaal voldoende goede kandidaten hebben gevonden, gaan we over tot het selecteren en zorgvuldig screenen van de kandidaten.

Selectiegesprekken

Als we eenmaal een aantal goede kandidaten hebben geselecteerd, kan de adviseur of werving & selectie consultant u bijstaan in het voeren van de sollicitatiegesprekken. Zo heeft u een expert aan tafel die de juiste vragen stelt, doorvraagt en tot de kern komt. Indien gewenst kunnen onze professionals eerst voorgesprekken voeren om een eerste selectie te maken. Daarbij kunnen wij ook assessments van kandidaten verzorgen.

Resultaat

human-capitalOmdat wij samen met jou aan tafel zitten, de voorbereidingen en de werving en selectie samen doen, zorgt dit voor een zeer efficiënte maar vooral ook kwalitatieve aanpak. Hierdoor is de kans op een succesvolle werving en plaatsing van een kandidaat groter dan bij een wervingsbureau die meer op afstand staat.

Veelal heb je een belang dat een vacature snel wordt ingevuld. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor een snelle plaatsing zorgen. Een plaatsing binnen 4 tot 6 weken is geen uitzondering. Toch moet je ook waken voor de kwaliteit van het proces. Snelheid moet niet voorop staan in het proces, zeker niet als je de functie voor vast wilt invullen. Je kunt beter goed de tijd nemen om een gedegen keuze te maken. Afhankelijk van de zwaarte en de schaarste van de functie, komen we gezamenlijk tot de juiste invulling van de planning.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.
030 – 782 05 02  of info@labor-hr.nl.