De HR oplossing voor het MKB(+)

Labor HR Solutions biedt voor MKB en MKB+ ondernemingen een uniek concept. Een flexibel abonnement waarbij je gebruik kunt maken van een vaste HR adviseur op de momenten dat het jou uitkomt. Op deze manier hoef je geen HR adviseur in dienst te nemen, kun je op de kosten letten en kun je blijven doen waar je goed in bent; ondernemen. Wij nemen de HR sores voor je uit handen. Het abonnement is tevens uit te breiden met arbeidsrechtelijke diensten of de inzet van een HR specialist wanneer inzet van een arbeidsrecht advocaat of HR expert nodig is, bijvoorbeeld bij een ontslagdossier of een risico bij verlengde loondoorbetaling.

 

oplossingsgericht

Het HR Service Abonnement

Een ervaren HR adviseur en HR experts staan voor jou klaar om te adviseren over alle mogelijke HR issues die in jouw onderneming spelen en dit op de tijden dat het jou uitkomt.

Te denken valt bijvoorbeeld aan:

 

  • Het voorbereiden en samen voeren van functioneringsgesprekken of beoordelingsgesprekken;
  • Het opstellen van arbeidsvoorwaarden, zoals bonusregeling, leaseregeling of verzuimprotocol;
  • Het opstellen van een heel handboek arbeidsvoorwaarden en gedragsregels;
  • Opstellen en implementeren van beoordelingssystematiek;
  • Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
  • Begeleiden van een ontslag, opstellen van ontslagdossier en verbeterplannen;
  • Begeleiden van verzuim.

Het abonnement bestaat uit afname van HR advies uren. Hoe meer uren er afgenomen worden, hoe lager de prijs. Labor HR Solutions zal een selectie maken uit de beschikbare HR adviseurs en daarbij rekening houden met de onderneming en branche. Je kunt dan vervolgens kennis maken met één of meerdere HR adviseurs en vervolgens de keus maken uit de meest geschikte kandidaat. Vervolgens ontstaat er een direct contact met de HR adviseur en maken jullie zelf afspraken over de inzet van de ingekochte uren.

Extra inzet van een HR expert

Het kan voorkomen dat de HR adviseur graag een HR specialist wil raadplegen op een complex HR probleem. Te denken valt bijvoorbeeld aan de inzet van een arbeidsdeskundige of casemanager bij een lastig verzuim dossier. Ook bij bijvoorbeeld het opstellen van een bonusregeling kan de inzet van een HR specialist verstandig zijn. Zo weet onze HR specialist beloningsbeleid precies welke variabele beloningen wel en niet werken. Labor HR Solutions of de HR adviseur zorgt voor de inzet van de juiste expert.

Inzet van de HR expert worden afgeboekt van het abonnement.  Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Uitbreiding op het HR abonnement

Naast de inzet van een HR adviseur kan het nodig zijn om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld om even te sparren of een ontslagaanpak de juiste is, om een verbetertraject juridisch even te toetsen of op het moment dat het ontslag geëffectueerd moet worden, een beëindigingsovereenkomst opgesteld moet worden of er onderhandeld moet worden over de beëindiging van het dienstverband. Het HR Service abonnement kan uitgebreid worden met juridische dienstverlening. Ook in deze situatie kan er een vast aantal uren op jaarbasis afgenomen worden en ook hier geldt; hoe meer uren, hoe voordeliger het is.

HR Advies Abonnementstarief

Het abonnement kan per maand, per half jaar of per jaar worden afgesloten. Als er gekozen wordt voor een half jaar of jaarabonnement, worden niet gebruikte uren meegenomen naar de volgende maand. Het kan namelijk voorkomen dat de onderneming in een maand geen gebruik of minder hoeft te maken van de inzet van een HR adviseur en de maand daarop juist meer. Flexibiliteit staat voorop. Labor HR Solutions biedt twee abonnementsvormen aan. Het eerste abonnement ziet op inzet van een HR adviseur en eventueel als dat nodig mocht blijken te zijn inzet van een HR expert. De tarieven zijn dan alsvolgt.

 

afbeelding hr abonnement 1

 

De andere abonnementsvorm ziet op inzet van een HR adviseur (inclusief eventueel de HR expert) en de inzet van een arbeidsrecht advocaat. Ook hier geldt dat bij een half jaar of jaar abonnement de uren die niet gebruikt zijn, meegenomen worden naar de volgende maand. De tarieven van dit abonnement zijn als volgt.

 

Afbeelding hr abonnement 2

 

Vanzelfsprekend is ook een oplossing op maat mogelijk waarbij juist meer of minder uren afgenomen kan worden, of dagdelen per week of maand. Wij maken dan een voorstel op maat, passend bij jouw behoefte.

Nieuwsgierig naar deze oplossing?

Bel gerust naar Labor HR Solutions 030 – 782 05 02 of mail je vraag naar info@labor-hr.nl. Wij staan je graag vrijblijvend te woord en maken ons abonnement graag op maat naar jouw specifieke wensen!