We got you covered. Als ontzorgen nog een ding was zouden we het aanbieden.

Labor HR Professionals biedt full service HR oplossingen. Of je als werkgever nu behoefte hebt aan een HR adviseur, verzuimbegeleiding, casemanagement, mediation, duurzame inzetbaarheid of arbeidsrechtelijke hulp, onze professionals springen graag in en helpen je uit de brand. jij vraagt, wij leveren en succes verzekerd! Hieronder lees je ons HR aanbod.

Zo werken wij

Vaste prijsafspraken

Na een intake gesprek schetsen wij het verloop van uw zaak en verbinden daar een vast tarief aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons desgewens op basis van een vast uurtarief inschakelen. Voor ondernemers geld tevens een abonnementsvorm.

Lees meer

Transparantie

Wij houden u op de hoogte van alle werkzaamheden en ontwikkelingen, zijn goed bereikbaar en zorgen dat er altijd minimaal twee medewerkers van uw situatie weten zodat u nooit iets opnieuw hoeft uit te leggen.

Lees meer

Kennismaken

Voordat wij iets voor u kunnen gaan betekenen is het zaak dat we elkaar eerst leren kennen. We spreken graag met u af om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe wij zo rendabel mogelijk voor u gaan zijn. Belt u ons voor een tijdstip?

Lees meer

Labor HR Blog | Berichten uit het werkveld

Interesse of vragen? | Neem contact op met ons via het formulier of bel even op 030 - 782 05 02.

Eerst altijd even kennismaken

Voordat wij voor je aan de slag kunnen gaan, weten we graag waar jouw behoefte precies ligt en vertellen we graag wat meer over wat we voor wie hebben gedaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.